Cégünket, a Szilárd Segítség Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaságot, más egészségügyi szolgáltatóknál szerzett vezetői és manuális tapasztalattal rendelkező alapító tagokkal hoztuk létre 2008 márciusában, XV. kerületi székhellyel.Munkánk során igyekszünk a szerzett jó tapasztalatokat hasznosítani, az ellenkező előjelűeket pedig elfelejteni, átalakítani, kijavítani, Szolgálatunkat a törvények, rendeletek maximális betartásával magunk képére formálni.

ÁNTSZ működési engedélyünket 2008 szeptemberében kaptuk. Jelenlegi engedélyünk Budapest és Pest megye valamint Veszprém megye területére terjed ki.

Fő tevékenységünk az egyéb humán egészségügyi ellátás, ezen belül az otthoni szakápolás, valamint a szakirányú terápiás ellátás keretében a gyógytorna.

A szakember gárdát diplomás ápolók, OKJ ápolók, gyógytornászok valamint szociális gondozók alkotják.

Budapesti vonatkozásban a XXI. és XXIII. kerületre, illetve Pest megyében Dunakeszi, Páty, Törökbálint, Tárnok területére NEAK finanszírozással rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy ezekben a régiókban a szakápolás és gyógytorna ingyenesen igénybe vehető.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a beteg legtovább tartózkodhasson saját környezetében, illetve a kórházból való hazaérkezése után, otthonában a lehető legmagasabb szintű egészségügyi és szociális ellátásban részesüljön.

Tevékenységünk során elengedhetetlen a háziorvosokkal és asszisztenseikkel, illetve a gondozási központokkal való kapcsolattartás, együttműködés.